Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Papriková pomazánka II.
Španělské ptáčky trochu jinak
Tvarohová pomazánka
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Řízky v ovesných vločkách
Luxusní tiramisu
Pečené sladké brambory s řepou
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest