Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pekingské maso
Brokolicová polévka se žampiony
Červená tofu pomazánka
Bábovka "bleskovka"
Báječné tuňákové placičky s ricottou
Kuře v hořčičné kari marinádě
Špekové knedlíky s máslem
Výborné domácí Koka sušenky
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Květáková polévka v chlebu
Pravé maďarské lečo
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Švestková povidla
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Čokoládová buchta z cukety
Švestkový koláč s vanilkovým krémem