Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketové špízy s masem
Prokládané brambory s cuketou -…
Ryba z trouby: na zelenině a…
Jahelník mrkvový
Ředkvičkový salát se šunkou
Piškotové řezy s marmeládou a krémem
Kokosové řezy - krémové s polevou
Italské těsto a výborná pizza
Cheesecake s třešněmi a drobenkou
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…