Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí nudličky s Nivou a šunkou
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Těstoviny se špenátem a žampiony
Česneková pomazánka z tvarohu
Halušky podle Daniely
Lilek s rajčaty
Kokosové řezy - krémové s polevou
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory