Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka II.
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Vepřovka z papiňáku
Prominentní rýže
"Piknik" medové kuličky - kokosové
Česneková krkovička na tymiánových…
Penne s kuřecím masem, listovým…
Kapustová polévka s klobásou
Bezlepkový tvarohový mazanec
Francouzské brambory podle časopisu F…
Švestková povidla
Pravé maďarské lečo
Cukeťák z trouby
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Roláda s mletým masem a zeleninou
Cuketovomrkvové placky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Nepečený ovocný dort