Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékaná kapusta s rýží
Houbové karbanátky III.
Bramborové placky s mákem
Maďarská variace
Jogurtová buchta s ovocem II.
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Skořicové šneky
Limoncello
Salát Rukola s cherry rajčátky a…
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Meruňkový kompot
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Domácí rybízová marmeláda
Masové špízy s bramborami
Rybízová bábovka
Pikantní čatní z meruněk
Bramborový koláč se zeleninou
Zapečené těstoviny se zeleninou a…