Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babiččin koláč
Plněné smažené brambory
Pečené brambory s cibulí
Vykrajované měsíčky
Plněná sekaná pečeně II.
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Kávový dort (řez) s pudinkem
Domácí chléb z pekárny
Čokoládová buchta z remosky
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Koprová omáčka s hovězím masem
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem
Havajské kuře huli huli