Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ananasová podkova
Citronová (pomerančová) bábovka
Králík na medu
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
"Tataráček" z Romadůru
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Jednoduchá vločková polévka
Sněhové pusinky II.
Grilovaná krkovička se zeleným…
Rychlá mexická fazolová polévka
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Brokolicová polévka se sýrem a…
Čokoládový pudink
Noky se špenátem a ricottou
Rozlítaný ptáček
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kachní prsa s nudlovým salátem