Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí medailonky na zelenině
Nafouklá jablíčková dobrota
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Babiččina vánočka
Zelný salát s jablkem a mrkví
Pečená zelenina - výborná
Zapečené brambory 2
Dýňové pyré s bramborem
Kapustová polévka s klobásou
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek