Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rebarborové řezy
Škvarková pomazánka s Moravankou
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
listové těsto
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Krémová kapustová polévka
Pařížský dort Eli
Müsli tyčinky II.
Těstoviny s řepou - zapékané
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zapečená plněná rajčata
Brownies s ostružinovým pyré
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake