Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nadívaný vepřový bůček
Bryndzová pomazánka
Koule Raffaelo
Brokolicová krémová polévka II.
Barevné pomazánky - z červené řepy
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Čína s vepřovým
Gratinované brambory s hořčicí
Čočkové minestrone
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou