Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře královny Kálí
Zapečené kuře s bramborem
Nejlepší pomazánka na chlebíčky
Dušené jehněčí Irish Stew
Lotrinský koláč
Kroupový oběd (večeře)
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Cuketová buchta ala brownies
Vynikající těstovinový salát se…
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.