Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sardelové chlebíčky
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Těstoviny s mascarpone a rakouským…
Cuketa na slanině s česnekem
Pivní krkovička z pečícího sáčku
Česnekovo-zázvorový dip (zálivka)
Banánová roláda s margotkou
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Havajské kuře huli huli
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.