Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nakládaný hermelín
Salát z červené řepy s fazolemi
Masové závitky
Sýrové rohlíčky s česnekem
Kuře v sáčku
Kokosové kari s krůtími prsíčky
Nakládaný pivní Hermelín
Cibulové vepřové - minutka
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot