Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krtkův dort II.
Listové řezy s rumovou polevou
Jerky - sušené maso
Přírodní plátky se zeleninou a…
Pudinkové šátečky
Kynutá skořicová bábovka
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Nadýchaný piškotový dort
Kuřecí srdíčka - pečená
Špenátové palačinky s houbovou náplní
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem