Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po mlynářsku
Berlínské řezy II.
Květákový nákyp se šunkou
Jahodové řezy s bílou čokoládou
Pomerančový džem (marmeláda)
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Pizza se sýrem
Piškotový korpus - dvoupatrový dort
Grilované brambory s česnekem
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek