Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečená bramborová kaše
Pórková polévka III.
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Broskvový moučník
Hovězí vývar s nudlemi
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Kuře v sýrovém těstíčku
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Buřtguláš trochu jinak
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies