Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dobrý perník
Hermelínové brambory
Zapečená brokolice s těstovinami
Štrůdl se zelím a nivou
Košíčky z ledových kaštanů
Jednoduchý chleba z kvasnic
Palačinky pečené na sucho
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Velikonoční muffiny
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem