Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maso na houbách babičky Aničky
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Cuketa na slanině s česnekem
Česnekovo-houbový guláš
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Cuketová buchta se skořicí
Fazolový salát
Plněné batáty
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot