Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ředkvičkový salát
Ořechové řezy s medovou krustou
Jiný houbový gulášek
Cizrna na italský způsob II.
Rizoto s vepřovou konzervou
Dušené hovězí na pivu s mrkví
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Tuňáková pomazánka s olivami na…
Grilovaný hermelín s červenou řepou
Zeleninový boršč
Brokolicová polévka se smetanou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Banánové lívance s kokosem a mákem
Skvělý domácí kváskový chleba
Zapečené brambory se smetanou a…
Bábovka ve skle
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka