Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jemný ovocný dezert
Fofr koláč
Burisony v karamelu
Bábovka triviální olejová
Steak z roštěnce s bylinkovým máslem
Pečené sladké brambory s řepou
Květák s mletým masem po boloňsku
Mleté hovězí po anglicku
Margot řezy ....Danča
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake