Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní čalamáda
Zapečené kuřecí řízečky
Vajíčková pomazánka od Mariky
Placek ze strouhanky
Cizrna na rajčatech
Bramborové noky s houbovou omáčkou
Smažený tvarůžek v hermelínu
Zapečené brambory se smetanou a…
Hlíva s květákem na mozeček nebo…
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake