Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí satay
Krůtí kostky se žampiony
Rybí pomazánka III.
Plněné bezmasé bramborové knedlíky
Tvarohový dort se strouhanou čokoládou
Frýdecká kotleta v alobalu
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Medové trubičky
Makovec
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou