Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Párky v listovém těstě
Jahodový piškot s pudinkem
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Falešný pařížský dort
Barevná minutka - trikolora
Tvarohový dort s banány
Raubířovy zapečené těstoviny
Domácí vanilková zmrzlina s mascarpone
Penne s kuřecím masem, listovým…
Čočková polévka se slaninou
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem