Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vajíčková pomazánka
Omáčka na špagety III.
Pravé italské těsto na pizzu
Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Cheesecake z domácí lučiny
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
"Braunýs"
Pudinkový pohár
Vietnamská polévka
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky