Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Klasická hovězí roláda
Piškotové těsto
Pampeliškový med III.
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou
Jablečné koláčky z listového těsta
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Smetanová omáčka s hlívou ústřičnou
Krémová kapustová polévka
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě