Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opečené toasty s mozzarellou
Nevařená rybízová šťáva
Smaženice z ředkviček
Rychlé chuťovky nejen ke kávě
Barevná minutka - trikolora
Pikantní vepřová pečínka
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Rychlý salát s kozím sýrem
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Krémové lečo
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě