Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušená rýže
Plněná krůtí pečeně
Flamendří česnečka
Domácí Pribináček
Jahodová polévka mléčná
Kvasnicová polévka se zeleninou
Kuře v hořčičné kari marinádě
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Pařížské řezy ....Danča
Trhané vepřové
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou