Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočková polévka s rajčaty
Pečená francouzská bageta plněná…
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Vepřové závitky plněné sýrem
Tvarohové koblihy IV.
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Nádivkový beránek
Americký dýňový koláč
Tiramisu se zakysanou smetanou
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros