Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nudle s cuketou a šunkou
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Gnocchi se špenátovou omáčkou
Dijonský koláč slaný - z listového…
Cukrářská vánočka (mazanec)
Zapékané masíčko se sýry
Cuketa s vejci - smaženice
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Rybí hranolky (nudličky) v těstíčku
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek