Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zabijačkový guláš
Pomazánka z makrely
Salát ze zelených fazolek
Masové nudličky na zelenině s nudlemi
Moravskoslezský bigos
Kmínový pšenično-žitný chléb
Jablečná přesnídávka
Adžika masovo-zeleninová směs
Jednoduché kokosové řezy ala Bounty
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake