Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbová směs na topinky
Zapékané těstoviny II.
Nakládané sýrové kostky
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Růžičky z listového těsta
Bramborový knedlík podle norem
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Kuře (nejen) na bramborách
Drobenkový vločkový koláč - snadno,…
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami
Huevos rancheros
Vanilkový cheesecake