Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Rychlý, levný oběd
Tvarohový švestkový koláč
Domácí paštika II.
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Jednoduché lečo z trouby
Můj dýňový džus
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Pesto Rosso
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek