Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečený lilek s parmezánem
Italská pizza
Krkovička na celeru
Dršťková polévka z vepřových žaludků
Dýňová polévka III.
Dvoubarevný smetanový piškotový dort
Dietní karbanátky
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Kuřecí satay s arašídovou omáčkou
Boží milosti F.O.O.D.
Rolovaná krkovice à la porchetta
Polévka z pečené zeleniny
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Zeleninový salát s klíčky
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci