Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koprová omáčka
Mrkvová polévka s bramborem
Beránek hrnkový
Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Ragú z divočáka na švestkách
Pomerančový džem (marmeláda)
Houbové placičky s rýží
Red velvet brownies
Husí prsa s nádivkou
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky