Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hranolky
Pomazánka z paštiky
Dobrá a rychlá brokolicová polévka
Zapečené těstoviny se slaninou a…
Kapr pro paní Jarčuškovou
Zapečené brambory s listovým špenátem…
Kakaová buchta s polevou
Cuketové lasagne
Malinové / ostružinové knedlíky
Pizza bolognese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukety plněné mletým masem
Švestkový koláč s cuketou
Souvlaki s tzatziki
Restovaná zelenina se sýrem halloumi
Zapečené lečo
Květákové steaky z grilu