Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené brambory s mletým masem a…
Mrkvová bábovka
Kakaové řezy s tvarohem a jablky
Salátový prívarok II.
Roštěná mé babičky
Jablková buchta II
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Plněné máslové sušenky
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger