Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink…
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Kuře „strejdy z Hlinska“
Bábovka triviální olejová
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Muffiny pro vnučku
Pečené brambory s kuřecím plátkem
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Pohankové lívance
Krémové lečo
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě