Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Guláš od mámy
Sojčí těstovinový salát
Nakládaný hermelín VI.
Těstoviny s mascarpone a rakouským…
Polévka z uzeného stehýnka
Přírodní maso s cuketou - minutka
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Italská pomazánka
Sezamové kuře v těstíčku
Holandský řízek a šťouchané brambory
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky