Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babiččiny kotlety
Selská směs
Vegetariánská pánvička
Americká kukuřičná polévka
K - Nadívaná kuřecí stehna
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Chřestový salát s kozím sýrem
Pepřový rostbíf
Americké "Sloppy Joes"
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot