Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky
Salát z brambor a kyselého zelí
Rychlý moučník
Hrachová polévka - dietní
Kuřecí řízky Ondráš
Houbová polévka II.
Pepřový rostbíf
Masový vývar s petrželovými noky
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem