Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ředkvičkový salát
Třešňový koláč
Mleté maso zapečené s bramborem,…
Ryba s těstovinami
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Rychlý jahodový koláč
Palačinky (na palačinkovač)
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Kořeněná rýže s tuňákem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi