Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí lazaně
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Medové perníčky hned k jídlu
Smažené masové kuličky-Ča wan-c´
Svatomartinská husa
Fofr perník
Smetanové tvarůžky (syrečky)
Gratinované brambory (nejen) s…
Rukolový salát s novými bramborami
Zapečené tortilly s brokolicí a…
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek