Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lehký salát
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Tvarohové smaženky jako dezert
Zapečené palačinky se špenátem
Domácí kečup
Kuřecí čína s ananasem
Vdolky - rozpeky
Mrkvová polévka I.
Pikantní bramborový guláš
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše