Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Játrová nádivka na pekáč
Jahodová zmrzlina II.
Cizrnové kari
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Vepřové kari
Čokoládové fondue
Palačinky se šunkou a vejci
Tuňákový salát s cottage sýrem
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot