Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jogurtový koláč
Šlehačková roláda II.
Játrová čína
Šklebíci z listového těsta
Vepřová "pečeně" v papiňáku
Lovošská topinka
Cuketové lečo s paprikou a klobásou
Vaječná omeleta se zeleninou
Zapečené brambory s mletým masem…
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Svatomartinská husa
Lokše
Dušené červené zelí
Rohlíčky s povidly
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou