Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolice s česnekem
Falešný vlašský salát
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Lasagne - jednoduché, rychlé, báječné
Plněná sekaná pečeně II.
České kuře pečené
Vepřová kýta na rajčatech
Gratinovaný květák
Vepřové maso s celerem
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake