Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nanukové řezy
Třešňový džem s rybízem
Svíčková z kuřete
Francouzské palačinky
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Brokolicová polévka bez smetany
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Dýňová bábovka (řez) s kokosem
Bylinkový králík na žampionech
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek