Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Strouhaná tvarohová buchta
Pečené uzené koleno
Vynikající vánoční štola
Bruselské hovězí - minutka
Kokosové vánoční cukroví
Bramborovo-květákové placičky
Zapečené kuřecí s rajčaty
Zdravý chléb do formy
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek