Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé na špenátě
Kváskový chléb
Ananasová podkova
Kuřecí na houbách pro začínající…
Hranolky z kapra
Vepřové kotlety podle tchyně
Pomazánka se sýrem cottage
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Fazolky s kari rýží a masovými…
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake